OVER ONS

'A Great Movie Evolves when Everybody Has the Same Vision in Their Heads''
– Alan Parker

LAFO Media

Wij zijn een jonge creatieve studio gevestigd in Eindhoven.
Samen met onze partners creëren we films die inspireren. Films die er toe doen. Films waarin we echt proberen je boodschap of visie te vertalen naar een verhaallijn die het juiste gevoel heeft.

In 2019 is videomarketing de sterkste manier om op te vallen. Een LAFO-mediaproductie is de beste manier om uw doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken.

We geloven dat ons imago met uw inhoud het recept is voor een opvallende video.

Benieuwd hoe een LAFO Media-film eruit zou zien met jouw input? Kom gerust eens langs bij ons kantoor in het prachtige creatieve en historische hart van Eindhoven. Strijp-S.

Hoe werken wij?

We weten als geen ander dat het moeilijk is om uw boodschap op te laten vallen. Met een gemotiveerd team van jonge professionals brengen we elke productie naar een hoger niveau. Voor elke productie creëren we een team dat weet hoe u uw bericht of product moet vertalen naar een film. Je zult ook deel uitmaken van dit team, laten we brainstormen!

Na een aantal jaren van filmmaken zijn we gaan geloven dat emotie voor ons het belangrijkste element van een film is. Met onze passie voor film kunnen we de juiste sfeer en emotie bereiken die het beste bij uw verhaal of product past.