" A Great Movie Evolves when Everybody Has the Same Vision in Their Heads " –Alan Parker

LAFO MEDIA

Wij zijn een creatieve studio gevestigd te Eindhoven. Samen met onze partners creëren wij films die inspireren. Films die er toe doen. Films waarin we echt proberen jouw boodschap of visie te vertalen naar een verhaallijn met de juiste sfeer en emotie.

In 2021 is videomarketing de sterkste manier om op te vallen. Tussen alle drukte op social media creëren wij een moment van aandacht. Een moment waarin we mensen echt even laten stoppen met scrollen. Een moment, waarop jouw boodschap binnen komt.

Benieuwd hoe een LAFO Media film eruit zou zien met jouw input? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor in het prachtige creatieve hart van Eindhoven; Strijp-S.

maak een afspraak

HOE WERKEN WIJ?

We weten als geen ander dat het moeilijk is om je boodschap te laten opvallen. Met een gemotiveerd en gedreven team van professionals brengen wij elke productie naar een hoger niveau. Voor elke productie creëren we een passend team dat weet hoe jouw bericht of product vertaald wordt naar een doeltreffende film. Ook ben je zelf een belangrijke deelnemer van het team! Vervolgens gaan we samen aan de slag met het concept. Zodat we al voor dat we daadwerkelijk gaan filmen, ook echt op één lijn zitten.

Wij geloven dat emotie en sfeer in combinatie met een sterk verhaal, de basis elementen zijn voor een doeltreffende film. Wij leggen onze focus dan ook het meest op het creëren van een bepaalde sfeer, die het beste aansluit bij uw product, dienst of evenement.